Viomat

Meer dan 12 jaar ervaring met metselwerken.
U kan bij ons ook terecht voor cementering, afbraakwerken, afwerking en renovatiewerken.

Afbraakwerken

afbraakwerken

Opzoek naar afbraakwerken ?

Op zoek naar een partner voor afbraakwerken ? Viomat heeft de ervaring en machines in huis om de afbraakwerken tot een goed einde te brengen.

Afbraakwerken

U kunt bij ons terecht voor allerhande grote en kleine afbraakwerken – zowel van woningen als van industriële gebouwen zoals fabrieken of loodsen. Ook voor afbraak van aanbouwen of afbraken naar brand bent u bij ons aan het juiste adres.

Afbraakwerken : Ontmantelen van gebouwen

afbraakwerken

Viomat is gespecialiseerd in het strippen of ontmantelen van allerhande te renoveren gebouwen – rijhuizen, studio’s, villa’s, appartementsgebouwen…

We verwijderen bezetting, plaaster, chape, betonnen vloeren, binnenmuren, plafonds en ingebouwde meubelen zoals keukens en badkamers. Zo is de woning 100% klaar voor een renovatie en kan de aannemer onmiddellijk aan de slag.

Afbraakwerken : Afbraak betonconstructies

Ook voor complexere klussen als het afbreken van constructies in metaal en beton bent u bij ons aan het juiste adres.

Afbraakwerken : Ons machinepark

Wij beschikken over een groot arsenaal aan grote en kleine machines: kranen, breek- en sloophamers, gravers met betonscharen, sorteergrijpers… Zo kunnen we zowel zware afbraakwerken aan als kleinere projecten binnenshuis waar precisie voor vereist is.

Professionele firma nodig voor afbraakwerken in ? Contacteer Viomat. Wij komen met plezier langs voor een gratis offerte.

Afbraakwerken : andere diensten

Tevens kan u bij Viomat terecht voor volgende diensten:

viomat
Webdesign Jakency