Viomat

Meer dan 12 jaar ervaring met metselwerken.
U kan bij ons ook terecht voor cementering, afbraakwerken, afwerking en renovatiewerken.

Afbraakwerken west-vlaanderen

afbraakwerken west-vlaanderen

Opzoek naar afbraakwerken west-vlaanderen ?

Op zoek naar een partner voor afbraakwerken west-vlaanderen ? Viomat heeft de ervaring en machines in huis om de afbraakwerken tot een goed einde te brengen.

Afbraakwerken west-vlaanderen

U kunt bij ons terecht voor allerhande grote en kleine afbraakwerken – zowel van woningen als van industriële gebouwen zoals fabrieken of loodsen. Ook voor afbraak van aanbouwen of afbraken naar brand bent u bij ons aan het juiste adres.

Afbraakwerken west-vlaanderen: Ontmantelen van gebouwen

afbraakwerken west-vlaanderen

Viomat is gespecialiseerd in het strippen of ontmantelen van allerhande te renoveren gebouwen – rijhuizen, studio’s, villa’s, appartementsgebouwen…

We verwijderen bezetting, plaaster, chape, betonnen vloeren, binnenmuren, plafonds en ingebouwde meubelen zoals keukens en badkamers. Zo is de woning 100% klaar voor een renovatie en kan de aannemer onmiddellijk aan de slag.

Afbraakwerken west-vlaanderen: Afbraak betonconstructies

Ook voor complexere klussen als het afbreken van constructies in metaal en beton bent u bij ons aan het juiste adres.

Afbraakwerken west-vlaanderen: Ons machinepark

Wij beschikken over een groot arsenaal aan grote en kleine machines: kranen, breek- en sloophamers, gravers met betonscharen, sorteergrijpers… Zo kunnen we zowel zware afbraakwerken aan als kleinere projecten binnenshuis waar precisie voor vereist is.

Professionele firma nodig voor afbraakwerken in west-vlaanderen? Contacteer Viomat. Wij komen met plezier langs voor een gratis offerte.

Afbraakwerken west-vlaanderen: andere diensten

Tevens kan u bij Viomat terecht voor volgende diensten:

viomat
Webdesign Jakency