Viomat

Meer dan 12 jaar ervaring met metselwerken.
U kan bij ons ook terecht voor cementering, afbraakwerken, afwerking en renovatiewerken.

Afbraakwerken gent

afbraakwerken gent

Opzoek naar afbraakwerken gent ?

Op zoek naar een partner voor afbraakwerken gent ? Viomat heeft de ervaring en machines in huis om de afbraakwerken tot een goed einde te brengen.

Afbraakwerken gent

U kunt bij ons terecht voor allerhande grote en kleine afbraakwerken – zowel van woningen als van industriële gebouwen zoals fabrieken of loodsen. Ook voor afbraak van aanbouwen of afbraken naar brand bent u bij ons aan het juiste adres.

Afbraakwerken gent: Ontmantelen van gebouwen

afbraakwerken gent

Viomat is gespecialiseerd in het strippen of ontmantelen van allerhande te renoveren gebouwen – rijhuizen, studio’s, villa’s, appartementsgebouwen…

We verwijderen bezetting, plaaster, chape, betonnen vloeren, binnenmuren, plafonds en ingebouwde meubelen zoals keukens en badkamers. Zo is de woning 100% klaar voor een renovatie en kan de aannemer onmiddellijk aan de slag.

Afbraakwerken gent: Afbraak betonconstructies

Ook voor complexere klussen als het afbreken van constructies in metaal en beton bent u bij ons aan het juiste adres.

Afbraakwerken gent: Ons machinepark

Wij beschikken over een groot arsenaal aan grote en kleine machines: kranen, breek- en sloophamers, gravers met betonscharen, sorteergrijpers… Zo kunnen we zowel zware afbraakwerken aan als kleinere projecten binnenshuis waar precisie voor vereist is.

Professionele firma nodig voor afbraakwerken in gent? Contacteer Viomat. Wij komen met plezier langs voor een gratis offerte.

Afbraakwerken gent: andere diensten

Tevens kan u bij Viomat terecht voor volgende diensten:

viomat
Webdesign Jakency