Viomat

Meer dan 12 jaar ervaring met metselwerken.
U kan bij ons ook terecht voor cementering, afbraakwerken, afwerking en renovatiewerken.

Afbraakwerken Limburg

afbraakwerken limburg

Opzoek naar afbraakwerken limburg ?

Op zoek naar een partner voor afbraakwerken Limburg ? Viomat heeft de ervaring en machines in huis om de afbraakwerken tot een goed einde te brengen.

Afbraakwerken limburg

U kunt bij ons terecht voor allerhande grote en kleine afbraakwerken – zowel van woningen als van industriële gebouwen zoals fabrieken of loodsen. Ook voor afbraak van aanbouwen of afbraken naar brand bent u bij ons aan het juiste adres.

Afbraakwerken limburg: Ontmantelen van gebouwen

afbraakwerken limburg

Viomat is gespecialiseerd in het strippen of ontmantelen van allerhande te renoveren gebouwen – rijhuizen, studio’s, villa’s, appartementsgebouwen…

We verwijderen bezetting, plaaster, chape, betonnen vloeren, binnenmuren, plafonds en ingebouwde meubelen zoals keukens en badkamers. Zo is de woning 100% klaar voor een renovatie en kan de aannemer onmiddellijk aan de slag.

Afbraakwerken limburg: Afbraak betonconstructies

Ook voor complexere klussen als het afbreken van constructies in metaal en beton bent u bij ons aan het juiste adres.

Afbraakwerken limburg: Ons machinepark

Wij beschikken over een groot arsenaal aan grote en kleine machines: kranen, breek- en sloophamers, gravers met betonscharen, sorteergrijpers… Zo kunnen we zowel zware afbraakwerken aan als kleinere projecten binnenshuis waar precisie voor vereist is.

Professionele firma nodig voor afbraakwerken in Limburg? Contacteer Viomat. Wij komen met plezier langs voor een gratis offerte.

Afbraakwerken Limburg: andere diensten

Tevens kan u bij Viomat terecht voor volgende diensten:

viomat
Webdesign Jakency